Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.
inchide

Urmărirea comenzii tale

 

După ce ai inregistrat comanda, poti urmări statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Istoric si detalii ale comenzilor”.

 

 

Modificare sau anulare comandă

 

In cazul in care te-ai răzgandit si nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0724.38.47.19. Te asigurăm ca vom face tot posibilul să iti modificăm/ anulăm comanda.

 

 

Livrarea produsele vandute de BoemArt se face prin curierTaxa de livrare se diferentiaza astfel:-pentru comenzile mai mici de 500 lei, taxa de livrare este calculată de catre firma de curierat in functie de adresa de livrare . In medie, costul de livrare este de 21 lei. In cazul in care livrarea costă mai mult, vă vom contacta si vă vom comunica valoare perceputa de firma curierat pentru livrare.

 

-pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei, livrarea este gratuita.In cazul platii la livrare prin curier, firma de curierat aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 21 lei.*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si stampila si/sau imputernicire din partea firmei.